Aparatură

APARATURĂ

Mașină de frezare în 5 axe ROLAND - DWX-51D

Mașină de frezat, cu 5 axe, operare uscată, control touch și proprietăți de frezare automate, ideală pentru producerea de coroane, punți, inlays / onlays, bonturi, precum și alte restaurări.

Mașină de frezare uscata în 5 axe DWX-52D

Este concepută pentru producția de componente protetice de mare precizie. Utilizând discuri de 98mm, aceast sistem este recomandat pentru: cape, coroane anatomice, punți totale/parțiale, bare pe implanturi, weissere, in-lay, on-lay, fațete, proteze scheletate, atasamente, lucrari pe implanturi cu/fără înșurubare, gutiere, modele ghips etc.

Mașină de frezare uscata în 5 axe DWX-52D

Această mașina de frezat cu 5 axe are atașat sistem de înmagazinare de până la 6 discuri ce permit încărcarea oricarei combinații de nuante sau materiale dorite. Permite de asemenea încărcarea unei varietați de instrumente hibride Roland (înveliș diamantat, carbid sau DGSHAPE)

Mașină de frezat umed / uscat LABTEC 35 PRO

A fost concepută pentru producția de componente protetice de mare precizie. Frezarea atât umedă cât și uscată fac din LabTec 25 alegerea ideală pentru cei care doresc o plajă întinsă de lucrări protetice, pornind de la cele având labază zirconiu, PMMA, Peek, Pekkton, ceară, disilicat de litiu etc.

Scaner mobil 3D color i500

Utilizând două camere de mare viteză, i500 scanează rapid și eficient. Cu algoritmul inteligent de detectare a scanării, i500 reia scanarea din locul unde a rămas pentru o experiență optimă de scanare. Calitate îmbunătățită a imaginii, extrem de realistă, vă permite să faceți o distincție între structura dentară și țesutul moale, permițându-vă să localizați ușor liniile de marjă și subcotări.

Scanner - IDENTICA HYBRID

Cu ajutorul acestui scanner se fac cam 3000 de poze pe secunda, poze stocate intr-un soft ce reproduce apoi forma dintilor si a maxilarelor cu precizie maxima.

Scanner 3D desktop T500

Scanare amprenta IDENTICA HYBRID T500 este cel mai rapid și precis scaner produs de Medit.
S-au făcut îmbunătățiri în toate ariile, incluzând un braț de scanare cu 3 axe pentru scanarea automată a amprentelor duble, viteză sporită, dar și scanarea color pentru o acuratețe sporită.

 

Imprimantă 3D MAX UV

Asiga MAX este cea mai avansată imprimantă 3D din lume, productivitate excepțională într-o amprentă redusă. Cu o precizie de imprimare HD de 62 µm. Asiga MAX este optimizată pentru producția lucrărilor din laboratoarele dentare și cele audiologice.

Imprimanta 3D Formlabs - FORM 2​

Este cea mai fiabilă imprimantă creată vreodată, este ușor de manevrat, și printează piese 3D complexe, detaliate, puternice și cu o suprafață finisată uimitoare.

Cuptor sinterizare - MIHM VOGT TABEO

TABEO vă oferă posibilitatea de a decide dacă folosiți sisteme de încălzire cu elemente de încălzire din MoSi2 sau SiC. Ambele sisteme sunt proiectate pentru sinterizarea convențională pe termen lung. Elementele de încălzire din disilicidul cu molibden (MoSi2) oferă o temperatură maximă a cuptorului de 1650 ° C.

Cuptor sinterizare TABEO 1/M/ZIRKON-100

Este compact, ocupând un spațiu redus în laborator. Acest cuptor este dotat cu 4 elemente de încalzire MoSI2, o capacitate de max.20 unități / suport 100mm ø, mod de operare facil, posibilitatea de a salva 9 programe de încălzire indivduale, ușa cu închidere electronică – sunt astfel evitate erorile cauzate de deschiderea prematură a ușii.

Cuptor ardere ceramică Dekema Austromat 625

Simulează măsurarea temperaturii obiectului și reglează automat distanța obiectului față de camera de ardere, cu ajutorul liftului fără vibrații, pentru uscare și răcire precise. Această funcție a fost creată special pentru a oferi rezultate spectaculoase în arderea ceramicii de înaltă calitate.

Compresor cu șurub AIRCENTRE SX4

Compresoarele cu șurub profil SIGMA, în combinație cu un uscător cu refrigerare atașat și un recipient de aer comprimat asigură o alimentare simplă cu aer comprimat. 

Soclator ghips RENFERT MT 3      

Soclator pentru mediu umed utilizat la fasonarea și soclarea modelelor din gips. Durabil ușor de folosit și foarte stabil. Non-coroziv poate rezista în orice condiții de mediu.

Soclator de arcadă Millo Pro        

Schimbare ușoară a frezei cu cheia pentru instrumente integrată. Curatare usoară datorită mesei de lucru detașabile. Stabil, datorită bazei cu suprafată largită.
Economisește spațiu datorită designului compact.

Fierăstrau modele ghips SCHICK G2

Schick G2 duce secționarea modelelor din ghips pentru realizarea bonturilor mobile la un alt nivel. Fiind singurul aparat care taie de jos în sus, precizia este uimitoare, fără a afecta marginile de preparare, chiar și în zona mandibulară.

Vacuum malaxor TWISTER EVOLUTION

Vacuum Mixer Twister Evolution Renfert (240V) pentru ghips, silicon si masa de ambalat, previne formarea bulelor pe anume tipuri de ghips si siliconi de duplicare.

Sistem de aspirație SILENT COMPACT

Aspirator Silent Compact Renfert nivel de zgomot foarte redus, datorită turbinei complet izolate. Două nivele de aspirare, optimizat pentru mesele de lucru. Nu necesită schimbarea sacului pentru praf, datorită tehnologiei cu filtre fine, precum și datorită curațării mecanice a filtrelor.

Micromotor SCHICK QUBE II          

Greutatea redusă a pieselor ajută tehniciannul dentar să lucreze ore în șir făr a simți dincomfort sau oboseală. Micromotoarele SCHICK QUBE sunt construite pentru precizie și performanță. Suprafața specială Soft-Grip are rol de sporire a ergonomiei, reduce zgomotul și vibrațiile, având totodată rol de izolare.

Micromotor SCHICK Q-Basic                    

Q Basic este un produs de calitate superioară din clasa compactă. Cu o viteză de rotație ce variază între 1.000 și 40.000 rotații/minut și un cuplu de 6,7 Ncm, Q Basic este micromotorul ideal pentru orice operațiune în laborator.

Micromotor QUBE SF

Piesă de mână cu greutate redusă, ergonomice, cu suprafață SOFT Grip, ce reduce zomotul și vibrațiile și izolează. Greutatea redusă a pieselor ajută tehnicianul dentar să lucreze ore în șir fară a simți dincomfort sau oboseală.

Viteza: 200- 40.000 rpm
Torque: 6.0 Ncm

Paralelograf - AF 350

AF350 execută funcţia de paralelometru (control, blocare, ajustare de pivoţi sau attachment-uri). Permite utilizarea multiplă datorită componentelor modulare pentru scanare, deretentivizare și frezare. Realizeaza frezare circulară, interlock, cu prag, frezare în ceară şi telescoape. Modelarea, frezarea şi lustruirea coroanelor conice şi telescopice.

Sistem pindex pentru bont mobil P10

Zeiser compensează expansiunea dimensională pe arc, care apare în timpul fazei de setare a ghipsului. Pe o placă de bază Zeiser, segmentele de model se vor localiza în exact aceeași poziție a dintelui ca cea înregistrată de amprentă.

SCHICK turbină T100

Turbina puternica cu spray de apa pentru folosire in unitatea de frezare sau ghidata manual.

Viteza: 300.000 rotatie/minut

Detine rezervor de apa de pulverizare de 1.4 litri.

Turbina este complet reglabila.

Plastvac P7 aparat gutiere

Utilizat la realizarea gutierelor pentru: albire, fluorizări, fixarea brackets-urilor.
Indicat la realizarea de cape, matrici, punți provizorii, plăci de bază, linguri individuale, șabloane chirurgicale pentru implantologie.
Rezistență de încălzire din carbon pentru încălzirea uniformă a plăcii.
Vacuum inclus cu pornire automată.